woensdag 5 december 2007

Oproep!

Op deze Blog gaan wij het werk van de Rotterdamse Kunstenaar Henk Mooij documenteren.

"Kunstatelier de Stroom" was van 1954 tot 1962 gevestigd aan de Voorhaven 30b, te Rotterdam. Van 1962 tot 1986 was "Kunstatelier de Stroom" gevestigd aan de Beukelsdijk 26a te Rotterdam.

Wil iedereen die werken van Henk Mooij kent of in zijn bezit heeft via deze blog reageren, zodat het mogelijk wordt om een goed beeld van het werk van Henk Mooij te geven.

Bij voorbaat dank voor alle hulp.

Met vriendelijke groet,

Diederik, Olaf en Michel Mooij.

3 opmerkingen:

de eigenaar zei

Kunstatelier de Stroom was vanaf mei 1962 gevestigd aan de Beukelsdijk 26a

de eigenaar zei

Kunstatelier de Stroom was tot in 1988 gevestigd aan de Beukelsdijk. Henk en Jos verhuisden toen vooral voor de mooiere woonomgeving naar Drunen. Het atelier aan de Voorhaven 30 werd opgeheven. Henk zette zijn werk op een veel kleinere schaal voort. Toch werd in 1992 in Waalwijk door minister May-Weggen nog een beeld onthuld, langs een voormalige spoorlijn.

jim zei

Hallo,ik heb het Reliëf met de Vleermuis (foto 154,onduidelijk!)inderdaad van zijn vrouw gekocht,welliswaar met tegenzin,maar er moest brood op de plank komen zei mevrouw Mooij.Tevens heb ik ook nog een lichtblauwe Bolvormige Vleermuis van hem gekocht.Heb ook nog wat kopieën van tekeningen en werkbeschrijving van zijn werk."Sporen,Sporen trekken,Keramisch en Omschrijvingen.Gr.Jim,Rotterdam